ОСТАННІ НОВИНИ

Триває суд у справі Скнилівської трагедії

|

Сьогодні в Апеляційному суді Львівської області продовжуватиметься судове засідання у справі Скнилівської трагедії. До цього часу судді вже вислухали свідчення 14 потерпілих.Сьогоднішнє судове засідання проходитиме за принципом так званих „закритих дверей“ – усі залучені у справі особи та представники мас-медіа матимуть змогу бути присутніми на суді, але вони повинні прийти на початок засідання.

Суддя В. Загоруйко мотивував „зачинені двері“ зайвим шумом, який спричиняють постійні ротації слухачів до зали суду і навпаки, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

30 листопада у Львові відбулося перше судове засідання у шести кримінальних справах, порушених за фактом Скнилівської авіакатастрофи. 10 грудня представники державного обвинувачення завершили зачитування обвинувального висновку і головуючий суддя визначив подальший порядок проведення засідання: спочатку суд заслухає потерпілих, потім підсудних, свідків, після чого відбудеться дослідження доказів. Відтак, судове слухання було тимчасово припинено через брак коштів на відрядження суддів, які прибули з Києва.

14 грудня у Військовому апеляційному суді Західного регіону (вул. Драгоманова, 25) повинно було відбутись продовження судового засідання, але через брак місця у залі суду розгляд справи перенесено в Апеляційний суд Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *