ОСТАННІ НОВИНИ

6 тисяч мешканців Буського району вимагали відставки голови райради

|

15 грудня під стінами Буської районної ради зібралось біля 6 тисяч жителів району, які вимагали відставки голови районної ради Ігоря Паливоди. Громада Буського району пропонувала, щоб цю посаду обійняв депутат районної ради, керівник фракції “Наша Україна” у райраді та керівник районного відділення Комітету національного порятунку Богдан Глова. Проте депутат відмовився від посади.

“Я не бачу причин для поспіху у вирішенні кадрових питань в межах району. Усі подібні питання повинні вирішуватись лише після того як Віктор Ющенко стане Президентом. У другому турі виборів за народного кандидата у Буському районі проголосували 95% виборців, 26 грудня ця цифра буде дещо вищою. Що вже говорити про те, штаб Януковича у районі не можуть і досі сформувати”, – сказав Богдан Глова.

Крім того, до фракції “Нашої України” Буської районної ради 15 грудня вступило ще 8 депутатів. 7 із них до свого переходу були позафракційними, ще один – екс-есдек. Таким чином у Буській районній раді зараз фактично існують дві фракції і група позафракційних депутатів. Найчисельнішою залишається фракція “Нашої України”, яка тепер налічує 48 депутатів районної ради. До фракції СДПУ(о) входить 15 депутатів. Всього у райраді 81 депутат, повідомляє інформаційний центр Комітету національного порятунку Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *