ОСТАННІ НОВИНИ

Скнилівський суд переходить у нове приміщення

|

Судове засідання у справі Скнилівської трагедії, яке мало відбутися сьогодні, 15 грудня, у Військовому апеляційному суді Західного регіону (вул. Драгоманова, 25) перенесено на завтра. Слухання справи має відбутися в апеляційному суді Львівської області (пл. Соборна, 7), оскільки у Військовому апеляційному суді Західного регіону бракує місця для усіх залучених до розгляду справи.

Як повідомив Західну інформаційну корпорацію адвокат помічника керівника польотами Юрія Яцюка Віталій Домашовець, про місце проведення суду його підзахисний довідався, лише зателефонувавши до генерала Третьякова. “Ані адвокатам, ані підсудним ніхто не повідомляв, де і коли продовжуватиметься слухання справи. Свідки і потерпілі про місце подальшого проведення судових засідань можуть довідатись хіба з паперової “таблички”, прикріпленої на дверях Військового апеляційного суду Західного регіону”, – зазначив В. Домашовець.

30 листопада у Львові відбулося перше судове засідання у шести кримінальних справах, порушених за фактом Скнилівської авіакатастрофи.

10 грудня представники державного обвинувачення завершили зачитування обвинувального висновку і головуючий суддя визначив подальший порядок проведення засідання: спочатку суд заслухає потерпілих, потім підсудних, свідків, після чого відбудеться дослідження доказів. Відтак, судове слухання було тимчасово припинено через брак коштів на відрядження суддів, які прибули з Києва. 14 грудня слухання справи мало відбутись у Військовому апеляційному суді Західного регіону, але суд перенесли через брак місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *