ОСТАННІ НОВИНИ

20 тисяч сихівчан висловились за відкликання Тараса Чорновола

|

„За два тижні в Сихівському районі міста Львова було зібрано 20 тис. підписів з проханням відкликати Тараса Чорновола з Верховної Ради“ — заявив керівник Сихівського районного штабу Віктора Ющенка Іван Рудницький. За його словами, штаб спеціально не займався цим процесом, а виник він стихійно з ініціативи самих громадян. „Коли хтось приходив і пропонував вжити якихось заходів щодо Чорновола, ми давали йому підписний лист і таким чином назбирали 20 тис.“ — зауважив він.

Рудницький також зазначив, що такими темпами до початку виборів назбирається не менше 50 тис. підписів. А після виборів, коли районний штаб розпочне цілеспрямовану роботу в цьому напрямку, протягом місяця можна буде тільки із Сихова зібрати 100 тис. підписів, адже покищо жодна людина не відмовилася підписувати листа-звернення. Як наголосив Рудницький, „за Чорновола проголосувало тільки 70 тис., тож така чисельність невдоволених його роботою, можливо, стимулюватиме Тараса В’ячеславовича задуматися над своєю діяльністю“.

„Я розумію, що ці підписи не матимуть юридичної сили, адже процедури відкликання депутата наразі немає, однак сподіваюся, що реальна, а не вигадана громадська думка відкриє очі Чорноволу на дійсність. Чорновіл зараз пливе проти суспільної течії і при цьому звинувачує своїх виборців у розпалюванні фашизму“ — продовжив він. Рудницький звернув увагу на те, що на Сихові 10% проголосували за Януковича і жодного факту тиску на них не зафіксовано. „Натомість кожному виборцю видно, що уся нещодавня діяльність Чорновола суперечить здоровому глузду і волі суспільства“.

Водночас до Львівського обласного штабу Віктора Ющенка щоденно приходять звернення, заяви, у яких містяться різноманітні пропозиції щодо заходів, які варто вжити щодо Чорновола за його діяльність. Зокрема, найцікавішою пропозицією від Крохмалюк Г.С. була порада Чорноволу слідом за політичною орієнтацією змінити своє прізвище для того, щоб не ганьбити ім’я батька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *