ОСТАННІ НОВИНИ

Побили відомого художника Володимира Костирка

|

13 грудня близько 21.00 на працівника газети „Поступ”, художника Володимира Костирка було здійснено напад, в результаті якого у Володимира Костирка зафіксований струс мозку, а також різні пошкодження голови та тіла, повідомив „Контекст-медіа” генеральний директор газети „Поступ” Андрій Білоус.

“Двоє молодиків напали на Володимира Костирка з-заду, збили з ніг і били ногами. На щастя, у ситуацію втрутилися двоє невідомих, які намагалися знешкодити нападників. Завдяки цьому Володимир Костирко зміг залишити місце пригоди. Як з’ясувалося пізніше, поряд із місцем де трапився напад (вул.Вітовського,9) знаходиться приміщення у якому працюють дільничні міліціонери. Саме вони відреагували на крик, і маючи із собою табельну зброю затримали нападників“, – зазначено у повідомленні.

За фактом нападу міліція здійснює оперативні заходи.

Не виключаючи того, що напад на Володимира Костирка був здійснений із хуліганських мотивів, газета „Поступ” хоче відзначити, що за декілька днів до нападу на адресу Володимира Костирка надходили погрози. Зокрема, у телефонній розмові з представником газети Ігор Калинець у гострій формі висловлював своє незадоволення ілюстраціями в газеті „Поступ”, автором яких є Володимир Костирко. Зокрема, він обіцяв застосувати стосовно Костирка форми впливу не передбачені законодавством, оскільки вважав, що звернення до відповідних органів (раніше Калинець звертався із скаргою на ілюстрацію Костирка до прокуратури) не дасть ефекту.

Газета „Поступ” не хотіла б вірити у те, що відомий у минулому громадський діяч міг опуститися до подібного рівня з’ясування стосунків, але враховуючи попередні заяви Ігоря Калинця просить правоохоронні органи ретельно з’ясувати усі обставини нападу на Володимира Костирка та якомога швидше розслідувати цю справу, – сказано у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *