ОСТАННІ НОВИНИ

Ваврин прозвітував про роботу своєї комісії

|

Під час сьогоднішньої сесії Львівської обласної ради депутати заслухали звіт тимчасової контрольної комісії з питань перевірки фактів порушення виборчого законодавства України у Львівській області під час першого і другого турів голосування. Голова комісії Михайло Ваврин зазначив, що необхідно дати правову та політичну оцінку керівникам органів виконавчої влади, установ та організацій, які порушували закон, а звіт начальника УМВСУ у Львівській області про стан боротьби з організованою злочинностю вирішили заслухати у січні наступного року.

У звіті комісії зазначено, що був тиск на окремих державних чиновників, установ, служб та організацій, а також, що ОДА і її голова Сендега О. „Практично проявив безвідповідальність, усунувшись від виконання своїх обов’язків”. „Ситуація, що склалася, є наслідком неналежного прокурорського нагляду з боку працівників прокуратури і в першу чергу – прокурора міста Є. Блажівського” – наголошено у звіті.

Комісія також дійшла висновку, що до проведення повторного голосування варто утриматися від проведення атестації працівників державних установ, ОДА, ДПІ, митниці, правоохоронних, контролюючих органів і силових структур області. Свою роботу комісія запропонувала продовжити і обіцяє надалі звітувати на сесії. Зібрані матеріали, в яких вони вбачають склад злочину, буде скеровано у прокуратуру області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *