ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок - не ксенофоб

|

13 грудня Апеляційний суд Івано-Франківської області відмінив рішення Івано-Франківського міського суду щодо наявності у виступі народного депутата України Олега Тягнибока 30 червня на мітингу на горі Яворина, що у тій же області, антисемітських та антиросійських закликів. Так само Івано-Франківська обласна прокуратура за цим фактом закрила кримінальну справу проти народного депутата. Про це прес-службу виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській2 області повідомив сам Олег Тягнибок.

Тепер Олег Тягнибок очікує, що усі учасники “цієї афери проти нього” попросять вибачення. Передусім йдеться про телеканал “Інтер”, скаргу на який він уже подав у прокуратуру. За інформацією народного депутата цю справу доручено вести київській міській прокуратурі. Водночас, за словами Олега Тягнибока про відновлення його у фракції “Наша Україна” поки-що не йдеться.

Нагадаємо, 30 червня 2004 року, під час свого виступу на мітингу на горі Яворина Івано-Франківської області Олег Тягнибок закликав боротись з російською та єврейською мафією, за що проти нього було висунуто звинувачення у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *