ОСТАННІ НОВИНИ

Радзієвський дивується заяві Західного наукового центру

|

Керівник Львівського обласного виборчого штабу Віктора Януковича Олексій Радзієвський здивований зверненням Західного наукового центру НАН України. Про це він заявив кореспондентові Західної інформаційної корпорації.

„Ця заява викликає у мене двоякі почуття. З одного боку, ми поважаємо інтелектуальний рівень, досягнення і роль Західного наукового центру. Ми пишаємося нашими вченими. З іншого, у мене є почуття великої здивованості стосовно заяв тих, хто стоїть на захист демократії. Ця заява свідчить про те, що автори претендують на виключну правоту своєї позиції і своєї думки. Вони хочуть зробити так, щоб їх політична позиція була прийнятна для усіх без виключення. Вони хочуть зробити так, щоб людина не мала права думати по-іншому, ніж вони. Це у мене викликає подив. Я не можу зрозуміти такої позиції у демократичному суспільстві. Ці люди ратують за розвиток демократії, а самі під час того насаджують ультимативні політичні умови“, – наголосив Олексій Радзієвський.

Сьогодні, 13 грудня, Колектив установ Західного Наукового центру Національної Академії Наук України оприлюднив звернення, у якому „висловив обурення у зв’язку із наданням Будинку Вчених у Львові в розпорядження штабу провладного кандидата у Президенти Віктора Януковича без згоди та дозволу учених і науковців Західного Наукового центру НАН України“ та „висловив недовіру голові Львівської регіональної організації профспілки працівників НАН України та директору Будинку Вчених“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *