ОСТАННІ НОВИНИ

ВО „Свобода“ проти політреформи

|

Проти політреформи не тільки нардеп Тягнибок, але й вся його партія.ВО „Свобода” заявляє, що голосування за політичну реформу у ВРУ суперечить інтересам українського народу і пропонує винести це питання на референдум. Про це йдеться у заяві за підписом голови ВО „Свобода Олега Тягнибока”.

„Всеукраїнське об`єднання „Свобода“ вважає голосування за політичну реформу у Верховній Раді України 8 грудня таким, що суперечить інтересам Українського народу. Україна потребує не політичної реформи, а суворого виконання діючих законів. Мільйони українців вийшли на вулицю, захищаючи своє волевиявлення. Вони прагнуть змінити режим, а не трансформувати його, продовжуючи політичне життя кучмам, януковичам, медведчукам. Вони вийшли на заклик „Бандитам – тюрми!“ Вони прагнуть справедливої кари винним у фальсифікації виборів, сепаратистських закликах, державній зраді”. ― сказано у заяві ВО „Свобода”

ВО „Свобода“ вважає, що питання політичної реформи необхідно винести на всеукраїнський референдум.

„Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами”, ― зазначено у заяві.

Всеукраїнське об`єднання „Свобода“ виступає за персональну відповідальність президента, а не за колективну безвідповідальність Верховної Ради, наголошено у заяві, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *