ОСТАННІ НОВИНИ

Змагатися за звання „Кращого працедавця року” вже готові 52 підприємства

|

Триває Всеукраїнський конкурс на звання „Кращий працедавець року” за підсумками роботи у 2004 році. Цьогорічний конкурс провадитиметься з розподілом підприємств на 6 груп (залежно від чисельності працівників) і у трьох номінаціях: „Кращий працедавець з безпечного ведення робіт”, „Кращий молодий працедавець” та „Кращий працедавець – для інвалідів”. Наразі бажання позмагатися за почесне звання кращого працедавця вже виявили 52 підприємства та організації Львівщини, проте заяви та необхідні документи приймаються до 20 лютого 2005 року – повідомив заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення ЛОДА Ярослава Міклош.

Суттєвою поправкою цьогорічного конкурсу є рішення оргкомітету з проведення Всеукраїнського конкурсу на звання „Кращий працедавець року” – переможцями не можуть бути визнані ті підприємства, де рівень зарплатні є нижчим за величину прожиткового мінімуму.

Конкурс на звання кращого працедавця, починаючи від 2000 року, провадиться щорічно на загальнодержавному та регіональному рівнях. Його мета полягає у розвиткові масового руху підприємств різної форми власності за ефективність виробничого процесу, провадження робіт на високому технологічному рівні, з безпечними умовами праці. Організатори конкурсу також прагнуть виявляти підприємства, які підносять українську економіку, зберігаючи діючі та створюючи нові робочі місця, які сприяють зайнятості людей з особливими потребами, забезпечують належний рівень оплати праці тощо.

Оргкомітет постійно запрошує до участі в конкурсі молоду генерацію українських промисловців, у тому числі представників середнього та малого бізнесу.

За результатами роботи у минулому році кращими було визнано як добре знані фірми, зокрема ВАТ „Маяк”, СУШАТ „Весна”, ЗАТ „Львівська кондитерська фірма „Світоч”, ВАТ „Іскра”, так і менш відомі або ж недавно створені: ПАФ „Білий Стік” (Сокальський район), ЗАТ „Вістовицький завод будівельної і художньої кераміки ім. Ю. С. Завадського (Самбірський район), ТзОВ „Керамік” (Жидачівський район) та інші.

З усіх питань щодо умов проведення конкурсу можна звертатися в головне управління праці та соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, за адресою: м. Львів, вул. О. Невського, 10 або тел. 72-45-83.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *