ОСТАННІ НОВИНИ

Екуменічна молитва молоді продовжується

|

Від сьогоднішнього дня до 25-го грудня з п’ятої до сьомої години вечора на площі Данила Галицького продовжується екуменічна молитва молоді за мир, єдність, справедливість в Україні, а особливо за вибори і чесну владу.

25-го грудня відбудеться спільноконфесійний молитовний хід зі свічками вулицями Львова, який розпочнеться спільною молитвою на пл. Данила Галицького о третій годині дня і завершиться на проспекті Свободи. До участі запрошуються усі християни нашого міста, повідомляє прес-служба Українського католицького університету.

Ця молитва розпочалася 29-го листопада в наміренні аби християни, об’єдналися у свідченні, довіряючи своє майбутнє Богові. Для цього важливо виявляти свою громадянську позицію і разом з іншими відстоювати право на свободу вибору і на демократію у нашій країні. Тиждень спільних молитов закінчився молитвою на площі Данила Галицького і молитовним ходом зі свічками площею Ринок. Ввечері молодь продовжила молитву у каплиці Українського Католицького Університету.

Ініціатором проведення спільних молитов є духовно-пасторальний відділ Українського католицького університету за співпраці з Християнською Євангельською Церквою “Гефсиманія”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *