ОСТАННІ НОВИНИ

Комп’ютерний томограф й досі не працює

|

Комп’ютерний томограф, придбаний міською владою Львова для лікарні швидкої допомоги, й досі не функціонує. Про це повідомила заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів. Представникам “Дженерал електрік”, які мають змонтувати у Львові томограф, заборонено приїжджати в Україну, яку “перевели в категорію небезпечних країн”.

“Ми вже кілька разів переносили дату відкриття діагностичного кабінету у лікарні швидкої допомоги. У клініці відповідно до запланованого терміну був зроблений необхідний для встановлення апарату ремонт й все готове, але томограф ще не запустили в дію” – розповіла пані Романів. Представники фірми “Дженерал Електрік”, які повинні змонтувати апарат, відмовляються приїжджати. Міська влада весь час отримує інформацію, що у зв’язку з напруженою ситуацією, яка склалася в Україні, вони ніби мають заборону їхати сюди.

Це відбувається вже більше тижня, ми щоденно обмінюємося факсами. Я їм пояснюю, що у нас все спокійно, всі події відбуваються мирно, вони ж відповідають, що Україна переведена у категорію небезпечних країн й відмовляються приїжджати”, – додала І.Романів.

Попри ці неприємності Ірина Романів все ж сподівається, що найближчим часом, 15-19 грудня, комп’ютерний томограф все-таки запрацює, повідомила Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *