ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники “Галолу” знову пікетуватимуть господарський суд та ЛОДА

|

Завтра, 9 грудня, працівники ВАТ “Галол” спільно з міською профспілкою “Захист працi” вкотре пікетуватимуть Львівський обласний господарський суд та Львівську ОДА, – повідомили Західну інформаційну корпорацію у Львівській міській профспілці “Захист праці”. Основна вимога пікетування – виплата працівникам “Галолу” заборгованої зарплати.

Нагадаємо, працівники ВАТ “ГАЛОЛ” та профспілка “Захист праці” пікетували Львівський господарський суд та Львівську ОДА четвертого листопада. Тоді суддя господарського суду Богдан Білоус запевнив пікетувальників у тому, що справа щодо виплати їм заборгованої зарплати та компенсації моральних збитків розглядається в одному із судів Києва. Так само не сказав і про те, коли буде відомо результати судових засідань.

Тоді ж відбулося пікетування Львівської ОДА. З учасниками пікету зустрівся начальник головного управління промислової політики Львівської ОДА Ростислав Сорока, який повідомив, що вже п’ятого листопада до Львівської ОДА мав би приїхати юрист підприємства разом з усіма документами. В іншому випадку Сорока обіцяв писати службову записку на ім’я голови Львівської ОДА Олександра Сендеги з проханням втрутитись у хід справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *