ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов закликає готуватися до виборів і допомогти Ющенкові перемогти

|

Перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов закликав громадськість Львівщини активно включитися в підготовку виборів, які відбудуться 26 грудня, і таким чином забезпечити перемогу Віктора Ющенка – йдеться у зверненні соціалістів Львівщини.

“Сьогодні вже головне не мітинги, а практична робота в ТВК та ДВК, з громадськістю східних областей, яких дезінформували про діяльність Ющенка. Ми повинні піднятися і діяти з однією метою ― перемога Ющенка 26 грудня”, ― зазначано у зверненні. Таліпов відкидає усі звинувачення на адресу соціалістів в тому, що вони можуть не підтримати Віктора Ющенка 26 грудня.

„З 22 листопада соціалісти разом з коаліцією „Сила народу” приймають участь в протестних акціях. Ми відкидаємо всі звинувачення на нашу адресу з боку тих сил, які навмисно дезінформують громадськість Львівщини про наші розбіжності з блоком Віктора Ющенка з приводу пакетного голосування та політреформи”, ― сказано у зверненні.

„Нас, соціалістів, хвилюють не посади, а майбутнє України. Ми завжди з українським народом за чесну владу, за кращу долю” – наголошують соціалісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *