ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак привітав жителів Львівщини із днем місцевого самоврядування

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак привітав жителів області із днем місцевого самоврядування, що його відзнають в Україні сьогодні. Подаємо текст документа:

“Дорогі краяни!

Місцеве самоврядування – невід’ємна складова демократичної, правової держави. Повноцінне місцеве самоврядування є своєрідним гарантом здійснення влади народом безпосередньо, саме органи місцевого самоврядування вирішують важливі питання взаємодії держави, територіальних громад, особи. Україна має давні традиції самоврядування – ще за часів Київської Русі існували форми місцевого самоврядування, а місто Львів – одне з перших, яке отримало Магдебурзьке право на самоврядування.

Так, на даному етапі Закон про місцеве самоврядування потребує змін і вдосконалення. Адже зараз, в час реформування державної влади в Україні, органи місцевого самоврядування стануть визначальними у формуванні та забезпеченні усієї системи державної політики в регіонах.

Хочу звернутись до працівників місцевого самоврядування, депутатів з проханням відповідально поставитись до виконання своїх обов’язків і працювати задля громади.

З повагою

Голова Львівської обласної ради

Михайло Сендак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *