ОСТАННІ НОВИНИ

Есдеки горою стали на захист львівських однопартійців

|

Соціал-демократична партія (об`єднана) обвинувачує прихильників лідера блоку партій „Наша Україна“ Віктора Ющенка в переслідуванні прихильників СДПУ(о) у Львівській області. Про це сказано у зверненні СДПУ(о) до світового співтовариства, текст якого мають Українські Новини.

“На порядку денному постало завдання покарання своїх земляків, які з тих чи інших причин не підтримали кандидата В. Ющенка. Зокрема, його прихильники у Львівській області й деяких інших західних регіонах… почали переслідування з політичних мотивів своїх опонентів, які є членами або симпатиками СДПУ(о)“, – сказано у зверненні.

СДПУ(о) обвинувачує також коаліцію „Сила народу“ у провокуванні переслідувань партії.

“…Яка на засіданні сесії Львівської обласної ради висунула ультимативну вимогу до членів СДПУ(о) вийти з партії й розпустити законно створені партійні організації в місцевих радах“, – сказано у зверненні.

СДПУ(о) заявляє, що обурена переслідуваннями й що вона завжди відстоювала демократію й толерантність.

“Об`єднана Європа й інші країни світу повинні знати все це й не застосовувати до України та її громадян практику однобічних оцінок і подвійних політичних стандартів“, – сказано у зверненні.

Як повідомляло агентство, 27 листопада виконавчий комітет Львівської обласної ради закликав жителів не допустити розправи над членами СДПУ(о) і Партії регіонів у Львівській області, щоб не допустити провокацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *