ОСТАННІ НОВИНИ

Робота податкової була дестабілізована - заява прес-центру

|

Прес-центр Державної податкової адміністрації у Львівській області поширив заяву, у якій повідомив, що протягом двох останніх тижнів робота податкової була дестабілізована через політичні події. водночас у заяві висловлено сподівання, що цим фактам дадуть адекватну правову оцінку. Подаємо текст заяви:

„Останніми днями в Україні спостерігається тенденція до стабілізації політичного і, відповідно, економічного життя. Однак деякі політичні діячі, які скомпрометували себе антизаконними діями, продовжують кампанію по перекручуванню реальних фактів. Зокрема, під час сесії обласної ради лунають заяви про те, що державні органи виконавчої влади, зокрема, ДПА у Львівській області, ніхто не пікетував, відповідно, не створювалися перешкоди у виконаннi посадовими особами податкової адміністрації своїх обов’язків. Це грубі інсинуації.

Прес-центр ДПА у Львівській області офіційно заявляє, що протягом останніх двох тижнів робота податкової адміністрації у Львівській області регулярно ускладнювалась мітингами, пікетами, демонстраціями і навіть концертами під вікнами кабінетів управлінь та відділів податкової служби. Під час однієї зі спроб прорватись у приміщення ДПА Львівській області служба охорони змушена була вжити додаткових заходів безпеки, які безперечно вплинули на нормальне функціонування фіскального органу та створили певні незручності для платників податків нашого регіону.

Будь-які заяви про те, що мітингуючих ніхто не скеровував і не організовував, є спробою перекласти відповідальність з конкретних осіб-організаторів на студентів і школярів, які змушені були виконувати їх команди та пропускати навчання.

Сподіваємося, що всім фактам брутального порушення закону буде дана адекватна правова оцінка уповноваженими на це органами. А підприємці Львівщини з розумінням поставляться до тих дій податківців, які були спрямовані на захист ділових інтересів платників податків та збереження конфіденційної інформації, яка стосується діяльності суб’єктів підприємництва нашої області“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *