ОСТАННІ НОВИНИ

На керівні посади у Львівщині не призначатимуть одіозних фігур

|

Минулотижневі рішення Львівської обласної ради про призначення виконуючих обов’язки начальників обласної податкової та міліції, їх заступників та генерального директора „Львівліс” , очевидно, не набудуть чинності, заявив на сьогоднішній прес-конференції керівник Комітету національного порятунку на Львіщині Петро Олійник.

“Люди, які б мали займати звільнені посади згідно із рішенням Львівської обласної ради, швидше за все, не займуть їх, — сказав народний депутат.

Петро Олійник вважає, що наразі питання призначення нових людей на ці посади не на часі.

„Я поясню чому. Ми повинні у кожній із цих служб знайти найменш одіозну фігуру і призначити на звільнені посади. Сьогодні доля спротиву вирішується у Києві. Коли ми почнемо рекомендувати тих чи інших осіб, то я не буду займатися рухом спротиву, а чергами і ділити булави. Сьогодні український народ не готує посад, а віддає останнє, тому політичні кола повинні діяти адекватно до української демократії“, – наголосив Петро Олійник.

Петро Олійник також повідомив, що Михайло Ваврин, якого облрада призначила в.о. начальника УМВСУ у Львівській області, подав у відставку за віковим цензом, тому не може бути начальником УМВСУ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *