ОСТАННІ НОВИНИ

Місто працює нормально

|

Саме таким був лейтмотив апаратної наради, що її провів міський голова Львова Любомир Буняк. Як повідомляє прес-служба міської ради, Любомир Буняк наголосив на тому, що “,незважаючи на ситуацію у державі, життєдіяльність міста повинна бути забезпечена, відповідні служби повинні працювати”. Крім того, міський голова звернувся до жителів Львова з проханням оплачувати за спожиту теплову енергію, оскільки зараз рівень опалт становить 14%.

Крім того, голова Галицької РДА Іван Лозинський провів сьогодні нараду з керівниками галузей, що забезпечують життєдіяльність центрального району Львова. Як повідомляє прес-служба, керівники банківських установ району зявили, що попри політичні баталії, фінасова система працює у нормальному режимі і коштів вистачає на задоволення попиту на готівку. Проте банківри просять жителів Львова підтримувати львів’ян не лише політично, але й фінансово-економічно й утриматись від ажіотажу із масовим зняттям заощаджень.

Водночас працівники пошти запевнили, що кошти на виплату пенсій у грудні наявні у повному обсязі і ця виплата буде проведена вчасно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *