ОСТАННІ НОВИНИ

Припинити повноваження облвиконкому може лише сесія - Тарас Федак

|

„Лише сесія Львівської обласної ради може прийняти рішення про припинення повноважень Львівського обласного виконавчого комітету“, – заявив Західній інформаційній корпорації заступник голови Львівської обласної ради Тарас Федак.

„Офіційного рішення сесії немає. Є лише звернення Комітету національного порятунку Львівщини. Завтра-післязавтра ми зберемо президію і сесію Львівської обласної ради та вирішимо це питання. Сесія утворила виконком, і лише сесія може його ліквідувати, адже ми – колегіальний орган“, – наголосив Тарас Федак.

Засідання президії Львівської обласної ради, заплановане на сьогодні, 30 листопада, перенесено у зв’язку з тим, що голова Львівської обласної ради Михайло Сендак перебуває на сьогоднішньому засіданні сесії Верховної Ради України.

Учора обраний Львівською обласною радою заступник голови облвиконкому Олен Канівець заявив, що вважає за необхідне призупинення рішення про утворення облвиконкому, оскільки той виконав найголовнішу функцію: змусив виконавчу вертикаль в області стати на сторону народного президента Віктора Ющенка. Пізніше заяву Канівця підтримав і голова виконкому Петро Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *