ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати“ перемогли „Нафтовик“ - 1:0

|

В останьому матчі першого кола Чеспіонтау України з футболу серед команд першої ліги львівські „Карпати“ здолали на власному полі ФК „Нафтовик-Укрнафта“ (Охтирка) з рахунком 1:0. Перший тайм розпочався з територіальної переваги „Карпат“, проте перший небезпечний момент виник саме біля їхніх воріт. На 11-й хвилині після того, як захисники та воротар львів’ян нескоординовано діяли біля власного штрафного, футболісти з Охтирки перехопили м’яч і пробили практично по порожніх воротах, проте в останній момент вибити м’яч встиг захисник львів’ян Андрій Распопов.

На 20-й хвилині матчу сам на сам з голкіпером „Нафтовика“ вийшов Аляксєй Сучков, проте влучно пробити не зміг. Уже через кілька хвилин той же А.Сучков вивів Олега Веприка на ударну позицію, проте замість того, аби пробити одразу, Веприк вдався до обіграшу суперника. Проте уже на 26-й хвилині матчу О.Веприк ударом з поза меж штрафного майданчика таки відкрив рахунок у матчі.

Друга половина матчу проходила в менш цікавій боротьбі. Виною тому стало „важке“ поле та сніг, котрий почав падати на початку другої половини гри. Втім, і гості, і господарі мали нагоду відзначитися голом. У „Карпат“ її не використали Руслан Платон та Максим Фещук, а в кінці матчу лише блискавична реакція воротаря Андрія Тлумака змогла врятувати львівську команду від гола.

Таким чином, після першого кола чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги львівські „Карпати“ з 25-ма очками посідають 9-ту сходинку в турнірній таблиці. Ще один клуб зі Львівщини – стрийська команда „Газовик-Скала“, маючи в активі 24 очки, в турнірній таблиці займає 10-те місце, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *