ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенка підтримують найбільші підприємства Львова

|

Все більше установ та підприємств приєднується до акцій на підтримку визнання Віктора Ющенка Президентом України. Зокрема, свою підтримку Ющенкові висловили колектив АПЗТ Будівельна компанія „Львівторгбуд“, ЗАТ „Іскра“, ЗАТ „Світоч“,ЗАТ „Львівська пивоварня“.

Працівники ЗАТ „Галка“ та ЗАТ „ЛАЗ“ вирішили підтримати Віктора Ющенка у Києві. Вони автобусами прямують до столиці, щоб приєднатися до людей на майдані Незалежності.

Підтримку Віктору Ющенку звсвідчують медичні заклади Львівщини. Відповідну заяву-звернення прийняли медики комунальної 6-ої лікарні м. Львова до медичних працівників України на підтримку звернення міських закладів охорони здоров`я та управління охорони здоров`я Львівської міської ради від 23.11.04р. В ньому працівники вимагають „негайного визнання фактичного вибору України і якнайскорішої передачі президентських повноважень Віктору Ющенку“.

Також надійшло звернення від колективу 4-ої міської клінічної лікарні Львова із закликом до усіх чесних людей захистити свій вибір.

Одностайну підтримку Віктору Ющенку висловили і фармацевтичні працівники Львівщини повідомляє прес-служба штабу Віктора Ющенка у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *