ОСТАННІ НОВИНИ

“Іскра“ створила власний Комітет з захисту конституційних прав громадян України

|

Сьогодні, 24 листопада, після офіційного оголошення ЦВК результатів голосування на виборах Президента України, на спільному засіданні адміністрації та профспілкового комітету ВАТ “Іскра” прийняте рішення про створення Комітету з захисту конституційних прав громадян України.

До складу Комітету ввійшли: Мирон Костів – Голова Наглядової ради; Михайло Дацюк – голова профспілкового комітету; Анна Сюч – Прес-секретар-Начальник відділу зв`язків з громадськістю та пресою.

На спільному засіданні було прийняте рішення про те, що масові порушення конституційних прав громадян України в ході президентських виборів, відверта ігнорація владою вибору українського народу (право на вибір гарантоване Конституцією України) спровокували вкрай напружену політичну ситуацію в країні.

ВАТ “Іскра” не може залишатися осторонь подій, які вирішують майбутню долю України.

Комітет створений для ефективного розв`язання питань, пов`язаних із організацією працівників на мітинги до Києва та Львова, зокрема, оперативно вирішуються питання закупівлі необхідного для наметового містечка: палаток, спальників, стільців, рюкзаків, їжі і т. д.

Країна повстала, і якщо завтра ситуація в державі, на жаль, вимагатиме рішучіших заходів, весь колектив підприємства припинить свою роботу, і у повному складі вирушить на захист конституційних прав громадян України. ВАТ “Іскра” є найбільшим підприємством Львівського регіону – 3000 працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *