ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак зустрівся з прокурорами і суддями Львівщини

|

Сьогодні голова Львівської обласної ради Михайло Сендак зустрівся з прокурорами міст обласного і районного підпорядкування під час якої був присутній і прокурор Львівської області Євген Блажівський. Як повідомляє прес-служба облради, голова обговорив з ними ситуацію в країні й просив адекватно реагувати на фальсифікацію під час виборів.

“Відтепер на Львівщині діє Координаційний комітет захисту прав Конституції. Зважаючи на політичну ситуацію в державі, змушений звернутися до вас із закликом бути на стороні народу. Конституція і Закон – це єдині документи, якими ви повинні послуговуватись у своїй діяльності. На жаль, до цього часу ми не бачимо адекватної реакції прокуратури на дії представників податкової адміністрації у Львівській області, митниці, УМВСУ у Львівській області. Керівники цих силових відомвств безпосередньо долучилися до фальсифікації виборів. Ми сподіваємось на відповідну реакцію прокуратури і співпрацю з вами і на те, що буде налагоджено роботу між представниками Координаційного комітету з прокуратурою“, – зазначив він на зустрічі.

Прокурор Львівської області запевнив присутніх на зустрічі, що „працівники прокуратури працювали і будуть працювати згідно Конституції України“. Перекриття залізничних сполучень пан Блажівський вважає незаконним і звернувся до Михайла Сендака з проханням вплинути на цю ситуацію.

Відразу опісля зустрічі в прокуратурі Михайло Сендак зустрівся з суддями Львівської області в територіальному управлінні державної судової адміністрації у Львівській області. На зустрічі були присутні начальник управління Віталій Тертичний, Голова Апеляційного суду Валентин Государський та депутат обласної ради Михайло Ваврин. Михайло Сендак передав вітання суддям від Віктора Ющенка і висловив перконання, що судді і надалі працюватимуть згідно закону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *