Сало готовий застосувати спецзасоби, до людей які спробують захопити податкову

|

У випадку захвату податкової міліція застосовуватиме спеціальні заходи. Так прокоментував „Контекст-медіа” заклик штурмувати ДПА у Львівській області, який прозвучав сьогодні на позачерговій сесії Львівської облради, начальник УМВСУ у Львівській області Олег Сало. До неозброєних людей, які можуть піти на податкову, можна застосовувати спеціальні засоби — і шумові, і звукові, і сльозоточивий газ аж до зброї, — сказав він.

Він відзначив, що прийняте позачерговою сесією Львівської облради рішення щодо призначення нового керівництва є нелегітимним.

Сьогодні депутати Львівської обласної ради переважною більшістю голосів відсторонили від виконання обов’язків начальника УМВСУ у Львівській області Олега Сала та його першого заступника Яросалава Скибу, начальника ДПА у Львівській області Мирослава Хом’яка та його першого заступника Станіслава Коваленка, начальника Західної регіональної митниці Тараса Козака, начальника обласного автотранспортного підприємства Ігоря Думу та начальника об’єднання “Львівліс” Кутя“.

Перший заступник голови ДПА у Львівській області, начальник управління міліції ДПА у Львівській області Станіслав Коваленко вважає рішення Львівської облради про його відставку антизаконним. Про це він повідомив „Контекст-медіа”. „Це рішення є абсолютно антизаконним, антиконституційним, це по-суті державний переворот”, ― сказав він. Станіслав Коваленко зазначив, що „якщо будуть іти в приміщення податкової, то ми будемо захищатися”. „В нас є охорона, і ми будемо себе захищати”, ― сказав він.

Львівська облрада також перебрала на себе функції виконавчої влади в області. Депутати також прийняли рішення „Про створення виконавчого комітету Львівської облради”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *