ОСТАННІ НОВИНИ

Рішення про створення альтернативної влади на Львівщині прийняли авантюристи - Богдан Матолич

|

Альтернативну владу на Львівщині обрано незаконним шляхом. Про це „Контекст-медіа” заявив перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич. „Звичайно, ця влада обрана незаконним шляхом, оскільки треба керуватися Конституцією України і законодавчими документами. Ми працюватимемо й надалі в нормальному режимі, поки нас не звільнять так, як каже Конституція про адміністрації”, ― наголосив Богдан Матолич.

На запитання, як діятиме голова Львівської ОДА після повернення з Києва і чи присягатиме на вірність Віктору Ющенку, Богдан Матолич відповів: „Виборчий процес ще не закінчився. Чому зараз можна клястися на вірність того чи іншого? Ще ж нема офіційного визнання. Ми ― люди-державники, ми ніколи не можемо переступати ні закон, ні Конституцію, як би нас не провокували. Це рішення прийняли якісь авантюристи”.

Перший заступник голови Львівської ОДА дії окремих державних службовців апарату Львівської ОДА, які засудили неправомірні дії ЦВК, оцінив так: „Це право кожного громадянина України”.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Львівська облрада перебрала на себе функції виконавчої влади в області. Депутати також утворили виконавчий комітет Львівської облради, який перебрав на себе функції керівництва Львівської ОДА.

Голова ЛОДА Олександр Сендега сьогодні перебуває в Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *