ОСТАННІ НОВИНИ

Радзієвський називає проющенківські мітинги у Львові „вуличним шабашем“

|

Керівник Львівського обласного виборчого штабу Віктора Януковича Олексій Радзієвський назвав вуличним шабашем мітинги в підтримку Віктора Ющенка. „Це є політична істерія, яка свідчить про підтвердження наших прогнозів, що команда Ющенка, команда „Нашої України” бажає досягнути своєї мети за будь-яку ціну, навіть ціною здоров’я маленьких діточок, які вони залучили до проведення до проведення своїх політичних акцій. Це неконституційно, нецивілізовано виглядає. Це виглядає як вуличний шабаш”, — заявив він в коментарі „Контекст-медіа”.

При цьому Олексій Радзієвський зазначив, що в обласному штабі Януковича не могли сподіватися, що такі протести набудуть таких масштабів. „Відверто і цинічно залучають до проведення демонстрацій неповнолітніх дітей, учнів шкіл, навчають, що вони повинні кричати на мітингах, виводять їх зараз в таку погоду на дорогу, перекривають магістральні шляхи, траси міжнародного значення”, — зауважив він.

Подібні дії Олексій Радзієвський назвав порушеннями чинного законодавства України, Конституційних норм. „Ми є свідками нелегітимного проголошення так званого народного президента і все викликає не тільки подив, а все це викликає почуття глибокого обурення мільйонів українців, які віддали свої голоси за Віктора Януковича”, — додав він.

„Я хочу звернутися до всіх галичан зберігати громадський спокій і чекати винесення рішення Центральної виборчої комісії, яка є єдиною легітимною, законною структурою, що наділена повноваженнями визначати результати голосування по виборах президента і не слухати більше нікого”, — заявив Радзієвський.

Олексій Радзієвський також звернувся до всіх батьків із закликом „не піддаватися на політичні авантюри, заклики політичних пройдисвітів, які не зупиняються ні перед чим” і з проханням роз’яснити своїм дочкам синам, що їх хочуть перетворити в інструмент для досягнення своєї мети деякі політики.

„Все це, що зараз відбувається у нас у Львівській області дуже небезпечно. Небезпека полягає в тому, що суспільство нагло і цинічно підштовхують до громадянського протистояння до повстання, до громадянської війни. Цього допустити не можна. Ми засуджуємо такі дії і закликаємо всіх галичан до спокою, до поведінки, яка б відповідала вимогам чинного закону про вибори президента”, — наголосив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *