ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна та міська ради визнали Ющенка законно обраним президентом

|

Законно обраним президентом визнали Віктора Ющенка депутати Львівської обласної та міської рад своїм рішенням під час спільного позачергового засідання. За таке рішення проголосували 62 депутати міської ради і 52 депутати обласної ради.

Крім того, народні обранці прийняли рішення створити обласний комітет захисту Конституції, до якого увійшли керівники обласної ради, адміністрації та міської ради Львова та члени міськвиконкому.

У своєму рішенні депутати закликають населення Львівської області виконувати накази та вказівки тільки законно обраного президента України Віктора Ющенка.

Також депутати постановили висловити недовіру начальнику обласної міліції Олегу Салу, начальнику Західної регіональної митниці Тарасу Козаку, голові ДПА у Львівській області Мирославу Хом`яку та керівнику Львівської залізниці Богдану Піху.

Крім того, депутати прийняли звернення до Верховної Ради про термінове скликання позачергової сесії Верховної Ради України, під час якого мали б бути розглянуті питання про невизнання попередніх результатів підрахунку голосів ЦВК за результатами другого туру голосування, про скасування результатів виборів в округах, де не були допущені спостерігачі та члени комісій від Віктора Ющенка та про висловлення недовіри ЦВК.

Деякі депутати вносили пропозиції прийняти рішення про взяття повноти політичної влади в руки обласної ради, однак депутати їх поки не підтримали.

Насамкінець народні обранці промовили молитву, яку провадив ректор Українського католицького університету Борис Гудзяк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *