ОСТАННІ НОВИНИ

Медики області з Ющенком, але їх просять не страйкувати

|

Сьогодні голова профспілки медичних працівників Львівщини Юрій Білий та начальник головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Віктор Кімакович на спільному брифінгу із керівниками основних медичних закладів області оприлюднили свою заяву стосовно політичної ситуації. У цій заяві вони зазначили, що теж підтримують Ющенка і розуміють ситуацію в країні, але що працівники медицини страйкувати не повинні. Подаємо повний текст:

„Ми заявляємо, що враховуючи те, що абсолютна більшість громадян Львівщини та медичні працівники голосували за кандидата у президенти Віктора Ющенка та зважаючи, що відбувається безпрецедентне фальшування виборів, ми як свідомі громадяни не можемо стояти осторонь цих подій. Наше рішення є однозначне і підтримане мільйонами виборців.

Але, враховуючи соціальну значимість нашої галузі, та відповідальність за здоров’я населення Львівської області ми звертаємося до усіх медичних працівників виконувати свої обов’язки та надавати допомогу населенню, бо це головне завдання, яке стоїть перед лікарями області.

Начальник головного управління охорони здоров’я Віктор Кімакович

Голова профспілки медичних працівників Львівщини Юрій Білий”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *