ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада закликала львів’ян до загальноміського страйку

|

Депутати Львівської міської ради, які сьогодні зібралися позачергово, прийняли тексти звернень до освітян міста та до правоохоорних органів, в яких закликають долучитися до загальнонаціонального безстрокового страйку. Міськрада також звернулася до усіх перевізників міста з проханням з 15-ї до 16-ї години припинити рух транспорту, адже в цей час у центрі міста біля пам’ятника Шевченку має розпочатися мітинг. Крім того, депутати просять усі комунальні служби, а також служби, від яких залежить життєдіяльність міста та здоров’я мешканців поки що працювати.

За словами заступника мера з гуманітарних питань Ірини Романів, про звернення депутатів освітян сьогодні повідомлять. “Якщо вони погодяться, то завтра буде оголошено страйк в усіх закладах освіти, крім дошкільних” – наголосила вона. Пані Романів також повідомила, що освітяни зранку телефонують до міськради і висловлюють бажання їхати в Київ для захисту своїх голосів.

А депутат ЛМР Віра Лясковська звернулася до міського голови Львова Любомира Буняка з проханням виступити сьогодні по телебаченню і розповісти львів’янам безпосередньо про сьогоднішні ухвали позачергової сесії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *