ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати закликали освітян страйкувати

|

Львівська міська рада закликає освітян розпочати масовий страйк у закладах освіти від завтрашнього дня – таке рішення депутати прийняли одноголосно щойно під час позачергової сесії міськради. Подаємо його повний текст:

“Шановні освітяни міста!

Сьогодні, коли Україна в небезпеці, коли бандитська влада цинічно і неконституційним шляхом хоче позбавити нас нашого вибору, відібрати у нас свободу, ми не маємо права просто дивитись і пасивно спостерігати за злочиними діями ЦВК, Президента і його адміністрації, Кабінету Міністраів. Сьогодні ми з Вами якнайбільше повинні долучитись до акцій громадської непокори, загальнонаціонального страйку на підтримку всенародного Президента України Віктора Ющенка.

Досить страждань і терпінь, адже ми з Вами буди завжди найбільшим виразником наших прав і свобод. Ми страйкували через борги злочинної влади за невиконання Закону України „Про освіту”, то невже сьогодні, коли у нас хочуть забрати свободу і наш вибор, нав’язати свої бандитські погляди – ми не маємо права стояти осторонь. Ми освічена нація і для нас свобода і наш вибор – це майбутнє наших дітей і нашої України. Закликаємо Вас з завтрашнього дня оголосити безстроковий страйк у закладах освіти і підтримати свідомий вибір всієї України.

Разом ми вистоїмо і переможемо!“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *