ОСТАННІ НОВИНИ

ДПА у Львівській області спростовує свою причетність до фальсифікації виборів

|

Прес-центр Державної податкової адміністрації у Львівській області розповсюдив серед засобів масової інформації заяву, у якій ДПА спростовує свою участь у фальсифікації виборів Президента України. Текст заяви подаємо нижче:

“21 листопада у деяких засобах масової інформації з’явились інформаційні повідомлення про участь у виборчому процесі на Львівщині працівників податкової служби. Зокрема, мова йшла про спробу підпалу 58-ї дільниці 117 ТВО нібито працівником ДПА п. Семченко. Це просто безпрецедентне перекручення фактів, адже насправді за підпал дільниці був затриманий непрацюючий львів’янин Симочко.

А якщо взяти до уваги інформацію, що такі явища, як підпал урн з бюлетенями, які були під час виборів на Львівщині поширеним явищем, то спробу звинуватити у цьому злочині податкову службу такою недолугою фальсифікацією можна розцінювати як продовження провокацій проти податкової служби Львівщини, яку почали у п’ятницю народні депутати від опозиційного блоку. Навіть у день виборів президента України відомий опозиційний народний депутат перебував на території ДПА у Львівській області, що зафіксували працівники підрозділу охорони податкової міліції.

Керівництво ДПА у Львівській області у своїх публічних виступах перед виборами звернулось із заявою до своїх працівників чесно виконати свій конституційний обов’язок – прийти на виборчі дільниці і проголосувати. Це звернення і є офіційною позицією податкової служби щодо виборів президента України.

Ці вибори визнані всіма учасниками президентських перегонів найбруднішими за всю історію існування демократичного волевиявлення в незалежній Україні. І те, що в орбіту протистояння потрапили державні органи виконавчої влади, можна трактувати як спробу не тільки дестабілізувати напередодні виборів процес надходження коштів до бюджету, але і спробу скомпрометувати одного з кандидатів у президенти, соціальна політика якого цілком залежить від діяльності фіскальних органів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *