ОСТАННІ НОВИНИ

На бік Ющенка переходять силовики

|

У Верховній Раді зібрано 150 підписів для скликання позачергового засідання парламенту у зв’язку з виборами президента. Про це „Українській правді“ повідомив Андрій Шкіль. За його словами в понеділок зранку відбувалися переговори зі спікером парламенту Володимиром Литвином для скликання позачергового засідання парламенту.

Станом на 9.45 на Майдані Незалежності триває мітинг прихильників Ющенка. Люди продовжують сходитися. Сцена, як і раніше, порожня. Із динаміків лунають записи виконавців, які підтримують Ющенка. За останні півгодини чисельність виросла майже вдвічі. На площі зібралося від 20 до 30 тисяч. Керівник офісу Віктора Ющенка Олег Рибачук на мітингу підтвердив інформацію про збір 150 підписів за скликання позачергового засідання Верховної Ради.

За його словами. на цьому засіданні вони ініціюватимуть висловлення недовіри ЦВК, яка „не здатна рахувати ваші голоси“.

Він повідомив, що зараз в офісі Ющенка триває нарада. На зустрічі – Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Анатолій Кінах, а також „високопосадові чини з силових відомств“, сказав Рибачук. „На нашу сторону переходять не тільки представники МВС або міністерства оборони, але й таких підрозділів як „Беркут“, сказав Рибачук. Його слова були зустрінуті овації присутніх на мітингу. „Владі, навіть Януковичу, нема з чим виходити не те що на Майдан, а й на прес-конференцію“, заявив Рибачук, повідомляє „Українська правда“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *