ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник показав фальшивий бюлетень

|

Керівник штабу Віктора Ющенка у Львові Петро Олійник показав під час прес-конференції фальшивий бюлетень, який йому передав один із високопоставлених міліцейських чинів. “Це уже зіпсований бюлетень, який видаватимуть виборцям, а справжні бюлетні заповнятимуть за Януковича” – сказав Петро Олійник.

Однак де саме і хто це робитиме, керівник штабу не зазначив, щоправда, за словами Петра Олійника, таких бюлетенів зараз гуляє до 10 тисяч. Водночас він підкреслив, що донецькми спостерігачам дана систематична команда писати акти про порушення і при цьому трапляютсья небезпечні курйози. Так, на одній з дільниць округу 117 спостерігач із Донецька пан Баранов склав три акти про технічні недоладності і передав їх на загальний підпис. І коли хтось із членів ДВК поглянув на те, що підписує, то виявлися, що у тексті акту йдеться про те, що один з виборців проголосував за двома паспортами. “Зараз триває засідання комісії і, скоріш за все, цього спостерігача попросять з дільниці” – сказав Петро Олійник.

Керівник штабу Віктора Ющенка зазначив, що у другому турі значно менше проблем зі списками виборців, оскільки була проведена велика робота зі списками першого туру. Крім цього, позитивно вплинуло й те, що ЦВК дозволило дрібні помилки у списках виправляти без втручання ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *