ОСТАННІ НОВИНИ

Прихильники Ющенка у Львівській області почали масово брати відкріпні талони

|

Штаб Ющенка у Львівській області вирішив взяти на озброєння тактику опонентів – прихильники цього кандидата масово беруть відкріпні талони на дільницях Львівської області. Як повідомив під час прес-конференції керівник обласного виборчого штабу Петро Олійник, ющенківці уже взяли майже сорок тисяч відкрпіних талонів із 80 тисяч, що виділені на виборчі дільниці Львівської області.

„Понад тридцять тисяч відкріпних взяли наші симпатики, а ще сім – спостерігачі, що поїдуть в інші області України“ – сказав Петро Олійник. На його думку, зараз залишається ще десь 20 тисяч відкріпних, а відтак, він прогнозу, що втрати Віктора Ющенка можуть скласти до 30 тисяч голосів по усіх округах області.

Щоправда, Петро Олійник заявив, що штаб Ющенка розробив свою технологію, згідно із якою всі люди, які проголосували за відкріпними більше одного будуть одразу ж зафіксовані і про це складатимуть акти. „Я хочу ще раз їм нагадати, що такий крок – це злочин, за який передбачено до п’яти років позбавлення волі і закликаю забирати свої відкріпні назад або звертатися до судів, що вони загубили відкріпні і щоби їх внесли до додаткових списків для голосування“- сказав Петро Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *