ОСТАННІ НОВИНИ

Серед працівників МНС збір відкріпних не проводять - заява

|

Прес-центр головного управління МНС у Львівській області поширив заяву, у якій характерихує появу інофрмації про те, що буцім працівників цього відомства змушують здавати відкріпні посвідчення, як безпідставну і таку, що не відповідає дійсності. Подаємо текст цієї заяви:

“Заява

прес-служби Головного управління МНС України

в Львівській області

На передодні другого етапу виборів Президента України на території області поширюються чутки про масове відбирання відкріпних посвідчень у працівників різних державних служб та відомств. В поле зору окремих засобів масової інформації потрапили і працівники аварійно-рятувальних служб Головного управління МНС України в Львівській області. У зв’язку із цим Головне управління МНС України в Львівській області уповноважене заявити, що ця інформація є безпідставною і не відповідає дійсності!

Як у першому турі виборів, так і у другому підрозділи МНС області забезпечуватимуть надійний техногенний та протипожежний захист виборчих дільниць у всьому регіоні, тому той чи інший працівник може бути відряджений за місцем несення служби ще з 20 листопада і знаходитиметься на виборчій дільниці аж до її закриття. Процедура отримання відкріпних посвідчень є чітко визначеною і проводилась без порушень як у першому турі виборів, так і тепер. Тому ми не повинні позбавляти громадян Держави можливості віддати свій голос за обраного кандидата.

ГУ МНС України в Львівській області наголошує, що діяльність підрозділів МНС спрямована лише на належне проведення президентських виборів та безпеку населення області.

Прес-центр ГУ МНС України

в Львівській області”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *