ОСТАННІ НОВИНИ

Про факти порушень виборчого законодавства можна буде повідомити в облраду. Телефоном

|

З 19 листопада в обласній раді працюватиме „гаряча“ телефонна лінія.Таке рішення прийняло керівництво Львівської обласної ради опісля проведення позачергової сесії обласної ради.

“Численні факти порушень Закону України про вибори Президента України, звернення мешканців нашого регіону до обласної ради з приводу порушень їх конституційних прав, спонукали нас до прийняття такого рішення. Відтепер кожен мешканець Львівщини за номером телефону 2999208 зможе повідомити про факти порушень, а ми зможемо контролювати дотримання законності та конституційних прав громадян під час проведення другого туру виборів і реагувати на скарги громадян відповідним чином“, – зазначив заступник Голови Львівської обласної ради Андрій Парубій.

Отже, від 10 години 19 листопада працюватиме „гаряча“ телефонна лінія. 299-92-08 – телефон, за яким можна оперативно повідомити про порушенння чинного законодавства під час проведення другого туру виборів, висловити свої зауваження і пропозиції. Окрім того, буде можливість отримати консультацію юриста, повідомляє прес-служба обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *