ОСТАННІ НОВИНИ

“Оптіма-Капітал“ оголосила про розміщення інвестиційних сертифікатів фонду „Професійний“

|

Компанія з управління активами „Оптіма-Капітал“ оголосила про розміщення інвестиційних сертифікатів пайового інвестиційного фонду „Професійний“ на суму 1 мільйон 100 тисяч гривень – йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Ця сума майже у чотири рази перевищує обов’язковий мінімальний обсяг активів ПІФів, який визначений законом про інститути спільного інвестування (ІСІ) на рівні 300 тисяч гривень. Власниками інвестиційних сертифікатів стали юридичні особи, оскільки тільки вони згідно до вимог чинного законодавства можуть придбавати паї такого типу фондів.Пайовий недиверсифікований венчурний інвестиційний фонд „Професійний“ було створено на початку червня 2004 року.

Довідка про компанію: Компанія з управління активами „Оптіма-Капітал“ входить у групу компаній „Оптіма“, яка об’єднує фінансову компанію „Оптіма-фінанс“ та інвестиційну компанію „Оптіма-Інвест“. Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку. У сферу діяльності групи компаній входить організація випуску цінних паперів, послуги з управління активами інститутів спільного інвестування та недержавних пенсійних фондів , послуги у сфері корпоративної реструктуризації, адміністрування пенсійних активів, а також фінансові послуги на ринку нерухомості через створення фондів фінансування будівництва та фондів операцій з нерухомістю. Сукупний статутний капітал компаній, що входять у групу „Оптіма“ складає більше 3 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *