ОСТАННІ НОВИНИ

„Галицький вибір” вимагає припинити маніпуляції з відкріпними талонами

|

Представники політичного об`єднання „Галицький вибір” вимагають від вищих посадових осіб України вжити заходів щодо припинення тиску на працівників облдержадміністрацій, райдержадміністрацій, податкових служб, керівників підприємств та керівників залізниці стосовно виконання злочинних маніпуляцій з відкріпними талонами. Про це йдеться у заяві, яку політичне об`єднання „Галицький вибір” оприлюднило сьогодні на прес-конференції.

Звертаючись до президента, голови ВРУ, керівників силових відомств, члени „Галицького вибору” також вимагають „не допустити, аби силові структури виконали злочинний наказ голови Адміністрації Президента України В. Медведчука і стали організаторами провокацій і масових безпорядків в день президентських виборів, перетворились в каральний орган розправи над власним народом, вчинили ґвалт над його волевиявленням”.

„Вимагаємо не допустити відключення енергопостачання населених пунктів в ніч виборів підконтрольними Г. Суркісу і В. Медведчуку „Обленерго” і створення таким чином оптимальних умов для розбійницьких нападів на виборчих дільницях.

Також лідер політичного об`єднання „Галицький вибір” Юрій Шухевич повідомив, що „Галицький вибір” звернувся до глави УПЦ КП Філарета та глави УГКЦ Гузара з проханням звернутись до віруючих, щоб останні проголосували „як підказує серце”, а не продавались.

Представники об`єдання „Галицький вибір” закликали виборців „не вірити потоку брехні, не піддаватись страху, не спокушатись на „Юдині срібняки”, 21 листопада прийти на виборчі дільниці і проголосувати, а також о 20.00 21 листопада зібратись біля ДВК і чекати оголошення результатів підрахунку голосів.

„Галицький вибір” ― Львівське регіональне об’єднання, до складу якого входять партія „Єдність” та ряд громадських організацій – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *