ОСТАННІ НОВИНИ

Я за чесні вибори і за чітке дотримання закону - Олександр Сендега

|

Голова обласної адміністрації Олександр Сендега під час учорашньої наради з питань підготовки до другого туру виборів Президента України вкотре наголосив, що він „за чесні вибори і за чітке дотримання закону”, та відкинув усі звинувачення керівника обласного штабу Ющенка Петра Олійника на свою адресу – повідомляє прес-служба ЛОДА .

“Пан Олійник заявляє про те, що Сендега є гарантом Конституції на Львівщині, забуваючи, що у нас гарантом Конституції є лише Президент України. Я ніколи не вчиняв злочинів та протиправних дій, в яких мене звинувачує народний депутат і вчиняти їх не буду”, – підкреслив голова – “Закон чітко визначає повноваження голови облдержадміністрації. Саме депутати приймають закони і те, що вони не досконалі, те, що не проведено конституційну реформу – саме на їхньому сумлінні. Сьогодні голова адміністрації навіть не має повноважень давати погодження на керівника СБУ, податкової, митниці та прокуратури”.

Щодо вилучення відкріпних посвідчень О. Сендега нагадав, що дотримання законодавства – завдання прокуратури, відтак він розмовляв з прокурором області, який підтвердив, що такі звернення справді є і прокуратура буде їх розглядати. „Я також прошу також голів РДА, мерів міст зустрітися з головами ТВК, ДВК, щоб максимально вирішити ще ті проблемні питання, які є, аби вибори пройшли нормально”, – сказав Сендега.

Голова наголосив, що для нього посада ніколи не була самоціллю: „Я ніколи не загравав, не зраджував людей, які були поруч і намагався бути чесним перед собою. І коли мені сьогодні говорять про те, що я міг би зробити публічний крок і стати героєм, я відповідаю – дешева слава мені не потрібна. Мене знає громада, я знаю собі ціну і на якій би я посаді не був я завжди буду працювати для людей.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *