ОСТАННІ НОВИНИ

“Телекрититка” презентуватиме у Львові два проекти

|

У п’ятницю Громадська організація „Телекритика” презентуватиме у нашому місті два власні проекти: друкований журнал „Телекритика” та “Моніторинг теленовин і медіатехнологій”.

Друкований часопис „Телекритика” став наступним кроком у розвитку проекту однойменного інтернет-видання, яке з’явилося в Мережі 2001 року. Журнал виходить щомісячно з березня 2004 року і до кінця року розповсюджуватиметься безкоштовно. Зараз ГО “Телектритика” вивчає попиту та уподобання читачів друкованої „ТК”, щоб потім розробити стратегію подальшого розвитку проекту та розширення аудиторії. Проект здійснюється завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

А проект „Моніторинг теленовин та медіатехнологій” було розпочато ще навесні 2003 року. Під час виборів його розширили за рахунок збільшення телеканалів, новини яких моніторяться з точки зору дотримання професійних стандартів. Також з липня „ТК” почала аналізувати ті медійні технології, які використовують телеканали у висвітленні виборчих перегонів головних претендентів на президентську посаду. Моніторинг реалізується за допомогою Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні, а також Центру медіареформ.

Презентація проектів „Телекритики” відбудеться 19 листопада о 16 годині за адресою Площа Ринок, 8.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *