ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ДАІ області протестують проти збору відкріпних талонів

|

Про перешкоджання у здійсненні виборчого права заявила сьогодні група працівників УДАІ Львівської області. У заяві, що її зачитав заступник начальника УДАІ УМВСУ у Львівській області Михайло Чапля говориться про “наругу, яку чинять на працівників ДАІ, змушуючи їх брати відкріпні талони на себе і приносити відкріпні від членів родин”.

У своїй заяві Михайло Чапля закликав штаби обох претендентів звернутися дло керівництва орагнів внутрішніх справ про неприпустимість таких дій. “Дайте нам самим вирішувати, за кого голосувати!” – говориться у зверненні.

Пан Чапля заявив, що певні посадові особи складають списки тих, хто здав відкріпні талони і тих, хто не здав. На його думку, в управлінні ДАІ вже набиралося до ста таких талонів. Відповідаючи на запитання журналістів, чи зверталися вони у прокуратуру, Пан Чапля заявив, що це крайній захід і до нього вони ще не вдавалися, оскільки сподіваються, що посадові особи, які вимагали здачі відкріпних, повернуть ці талони людям.

Цю позицію підтримали присутні під час прес-конференції шість працівників УДАІ області. За словами начальника МРЕУ ДАІ Стрийського району Василя Надбережного, він та його підлеглі солідаризуються з цією заявою та із позицією працівників податкової міліції, які також виступили проти практики вимагання відкріпних талонів. За його словами, працівники ДАІ Стрийського району не здали ні одного відкріпного талона.

Цікаво, що одразу ж після початку прес-конференції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні, де проводився цей захід, нібито є вибухівка. На місце прибули працівники міліції, МНС та інших служб, однак вони розпочали роботу тільки після того, як прес-конференція закінчилася, оскільки ніхто й не думав виходити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *