ОСТАННІ НОВИНИ

Форум сучасних технологій відкрився в палаці спорту

|

Сьогодні, 16 листопада, в палаці спорту “Україна” відкрився Форум сучасних технологій, який працюватиме до 19 листопада.

Форум об’єднує експозиції чотирьох спеціалізованих виставок ”Комп’ютер+Бізнес-2004”, “Сучасний зв’язок 2004”, ”Реклама+Бізнес 2004”, “Світ друку-2004”, участь у яких бере понад сорок фірм з різних областей України та Польщі. Під час Форуму пройде Шоста всеукраїнська виставка-конкурс “Комп’ютер і Студент-2004”, організатором, якої є Студентське братство ЛНУ ім. І.Франка та „Наша Україна“ ”Львівська політехніка”.

У рамках Форуму проводитиметься Інтелект-шоу, на якому порівнюватимуться можливості людського і штучного інтелекту та проводитиметься експеримент з безконтактної телепатії, який здійснюватиме професор Російської медичної академії ім. Сеченова Андрій Клюсарчук.

На виставці представлено сучасну комп’ютерну техніку, програмне забезпечення, інтернет-проекти, засоби зв’язку й телекомунікації, обладнання і матеріали для виготовлення рекламної та поліграфічної продукції, а також нові розробки кафедри інформаційних систем та мереж “Львівської політехніки”, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *