ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра ющенківці пікетуватимуть обласну адміністрацію

|

Завтра о третій поплудні прихильники кандидата Віктора Ющенка пікетуватимуть Львівську обласну державну адміністрацію на знак протесту проти порушень закону під час підготовки до другого туру виблорів та застосування адмінресурсу з боку влади, повідомив сьогодні під час прес-конференції керівник обласного штабу Віктора Ющенка Петро Олійник.

Під час прес-конференції він дав журналістам прослухати магнітофонний запис, нібито зроблений у день та ніч першого туру. На цій плівці, як стверджує Петро Олійник, голос, подібний на заступника пана Сендеги Володимра Герича, говорить про вибори та про досягнення певного відсотка голосів за Януковича по районах області із ще одним чоловіком, чий голос нібито схожий на голос одного з чільних діячів місцевого осередку СДПУ (о).

Водночас, Петро Олійник повідомив, що за його інформацією голова Львівської ОДА Олександр Сендега написав заяву на звільнення. Проте Петро Олійник зазначив, що якщо ця інформація, передана із надійного джерела, не відповідає дійсності, то він заздалегідь просить пробачення. Але попри це керівник штабу Ющенка закликав усіх голів РДА та заступників голови наслідувати приклад Сендеги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *