ОСТАННІ НОВИНИ

Страхова компанія „Універсальна“ нагороджена сертифікатом „Визнання досконалості в Україні“

|

В рамках Міжнародного форуму „Дні якості в Києві’2004“ страхова компанія „Універсальна“ отримала сертифікат „Визнання досконалості в Україні“ і стала єдиним українським страховиком, що був нагоджений таким сертифікатом у цьому році, повідомляє прес-служба компанії.

„Без сумніву, „Визнання досконалості“ – ще одне підтвердження найвищої кваліфікації роботи усієї компанії і кожного із нас“, – зазначила Генеральний директор компанії Наталія Безбах .

Міжнародний Форум „Дні якості в Києві -2004“ проводиться з 1992 року в рамках Європейського тижня якості. У Форумі взяли участь чимало провідних вітчизняних підприємств, які представляли всі регіони і фактично всі галузі економіки України. Організатори заходу: Українська асоціація якості та Український союз промисловців і підприємців.

Українська асоціація якості створена в 1989 році і є єдиною організацією на пострадянському просторі, якій надано Європейським фондом управління якістю ексклюзивне право оцінювати підприємства і видавати відповідні сертифікати „Визнання досконалості“ . УАЯ – це неурядове професійне суспільне об`єднання, що сьогодні поєднує близько півтисячі ведучих підприємств України, а також понад 1000 фахівців з якості у різних країнах світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *