ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА започатковує партнерські стосунки з нафтотрейдерами

|

Львівська облдержадміністрація започатковує партнерські стосунки з нафтотрейдерами. Керівництво ЛОДА попередньо домовилося підписати Меморандум про узгодження дій на ринку нафтопродуктів з ТзОВ “Авіас-Львів”, ДП “Львівнафтопродукт”, ВАТ “Укрнафта”, ЗАТ “Львів-Петроль”, МПП “Ірена” та ТзОВ “Мостнафта”.

Меморандум ЛОДА та підприємства, що реалізують паливно-мастильні матеріали, планують підписати з метою стабілізації цінової ситуації на ринку нафтопродуктів. Згідно Меморандуму Львівська облдержадміністрація проводитиме моніторинг цін на нафтопродукти та вживатиме заходів щодо безпідставного підвищення цін з боку учасників регіонального ринку нафтопродуктів. У свою чергу підприємства-реалізатори зобов’язуються постачати якісні нафтопродукти, які пройшли сертифікацію, а також мають сприяти у наданні достовірної інформації про рівень цін під час моніторингу.

Загалом підписати Меморандум протягом трьох днів погодилися 12 підприємств-реалізаторів паливно-мастильних матеріалів. За словами заступника голови ЛОДА Степана Лукашика, підписати Меморандум відмовилися лише три підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *