ОСТАННІ НОВИНИ

Обласний штаб Януковича обурений заявою Олійника про „кротів”

|

Львівський обласний штаб Віктора Януковича обурений заявою керівника обласного штабу Віктора Ющенка Петра Олійника про „кротів”, які нібито діють у їхньому штабі і яких вони нібито не можуть знайти. Про це заявив керівник прес-служби штабу Януковича Юрій Кріль. „Нас не дивують і не бентежать заяви Петра Олійника, бо згадаймо, ні одна з них, як правило, ні підтвердилася. Петро Олійник просто намагався створювати напругу, заявляючи про загрозу для життя Тараса Чорновола і бойовиків на футбольному матчу Україна-Грузія. У підсумку ― блеф, провокація, відверта, брудна дезінформація. А тепер він говорить про якихось міфічних „кротів” у нашому штабі. Це, вибачте, маячня”, ― говорить Кріль.

Львівському обласному штабу Віктора Януковича також дещо відомо про справи у штабі Петра Олійника, але він тримає цю інформацію так би мовити „для внутрішнього користування”, не оприлюднює її, ― стверджує Ю. Кріль – . „Вважаємо такі речі аморальними. З рештою ми що на війні? Ворогуємо? І для перемоги будь-які засоби добрі? Ні, ми громадяни України і не збираємося за кимось шпигувати чи засилати у штаб конкурентів відомих майорів”.

Нагадаємо, 10 листопада на прес-конференції Петро Олійник заявив, що знає все, що робиться у Львівському обласному виборчому штабі Віктора Януковича. За його інформацією 9 листопада у штабі Януковича закінчилось службове розслідування щодо витоку інформації. З його слів, в штабі не виявили людину, яка оприлюднила документ для внутрішнього користування. 6 листопада Львівський обласний виборчий штаб Віктора Ющенка розповсюдив розпорядження про невідкладні заходи щодо вдосконалення виборчого процесу у Львівській області за підписом керівника Львівського обласного виборчого штабу Віктора Януковича Олексія Радзієвського. У документі даються конкретні вказівки працівникам Львівської ОДА з метою посилення агітаційної роботи.

У штабі Януковича заперечили існування такого документу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *