ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада розраховує нові тарифи оплати за житло

|

Міська влада проводить розрахунки для нових тарифів оплати за житло, повідомив сьогодні журналістам після засідання комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій перший заступник міського голови Василь Кравців. “Зараз наші економісти проводять розрахунки і днів за десять ми передамо їх по інстанціях”. Однак наскільки може зрости квартплата він не сказав, зазначивши, що поки що не закінчені розрахунки.

Як пояснив Василь Кравців, нові розрахунки пов’язані з тими пунктами, які обласна влада викинула під час затвердження тарифів минулого року. „Йдеться про вивезення сміття, про ліфти та про системи протипожежної безпеки у висотних будинках“ – сказав він. За словами пана Кравціва, це важливі проблеми існування міської господарки, однак фінансування під них немає де взяти, бо минулого разу місто планувало зростання тарифів на 47%, а область зрізала його до 21%.

Під час наради говорилося проте, що у більшості із 42 висотних будинків Львова,які належать до комунальної власноті автоматичні системи протипожежної безпеки і димовидалення не працюють, бо на їх утримання немає коштів. Кілька систем було облаштовано цього року, однак поежники через брак коштів розірвали угоди про їх обслуговування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *