ОСТАННІ НОВИНИ

Апеляційний суд не задовльнив скаргу Романа Панчишина

|

Сьогодні, 8 листопада, Апеляційний суд Львівської області відхилив позов Романа Панчишина до управління охорони здоров’я Львівської міської ради та до колишнього начальника цього управління (нині головного лікаря міської клінічної лікарні №8) Зіновія Гузара.

Таке рішення суд прийняв після закритого засідання, на якому було прослухано аудіозапис звітної прес-конференції З. Гузара, яка відбулася 15 липня 2002 року, а також було заслухано свідчення однієї із журналісток. За твердженням Р. Панчишина, на цій прес-конференції З. Гузар оприлюднив перед журналістами діагноз неповнолітньої Наталії Панчишин, порушивши тим самим права людини і клятву Гіпократа.

Р. Панчишин вважає, що рішення суду – це звичайний тиск з боку влади. “Вже за два тижні я маю намір подавати позов до Верховного суду України та Європейського суду з прав людини”, – заявив позивач. З. Гузар від коментарів відмовився, зазначивши, що “усі коментарі вже дав суд”, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

15 липня 2002 року під час звітної прес-конференції тодішній начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради З. Гузар оприлюднив перед журналістами діагноз неповнолітньої Наталії Панчишин. За кілька днів інформація про це з’явилась у більшості львівських ЗМІ. Р. Панчишин вимагав від управління охорони здоров’я Львівської міської ради та від його екс-начальника З. Гузара 50 тис. грн. компенсації матеріальних витрат та моральних збитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *