ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові побили керівника районного штабу Віктора Ющенка

|

6 листопада о 18:30 на розі вулиць Хмельницького та Грінченка у м.Львові, на керівника Буського районного штабу Віктора Ющенка, керівника фракції „Наша Україна“ у районній раді Богдана Глову було здійснено розбійний напад, повідомляє прес-служба Львівського обласного штабу Віктора Ющенка.

За даними прес-служби, Богдан Глова засвідчив, що його автомобіль з центру міста переслідувала вантажівка ГАЗ, пристосована для перевезення пасажирів. На вулиці Хмельницького водій “газона” притиснув автомобіль керівника районного штабу до обочини. Після цього водій та пасажир вантажівки вибігли із автомобіля і ногами почали бити Богдана Глову прямо в його машині, перед цим нецензурними словами попередивши йогою, мовляв „Ти договоришся!”. За словами свідків, це побоїще тривало близько хвилини, після чого нападники, забравши ключі від автомобіля потерпілого, зникли у невідомому напрямку.

“Це вже не перший випадок у Львові, коли на активістів штабу Віктора Ющенка чи представників інших організацій, які підтримують народного кандидата у президенти здійснюються напади” – говориться у повідомленні штабу Ющенка.

Штаб Ющенка у Львівській області має підставу стверджувати, що на території Львова діє організована злочинна група, яка під прикриттям виконує функцію покарання політичних опонентів шляхом залякування. Тому Львівський обласний штаб звертається до правоохоронних органів об’єктивно вивчити ситуацію, що склалась і вжити невідкладних заходів, повідомляє прес-служба Львівського обласного штабу Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *